Doelstelling van de Rolantino’s

De Stichting heeft ten doel het bevorderen van muziekuitoefening door gehandicapten en voorts al hetgeen het een en ander hier rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn. Alles in de ruimste zin van het woord.

Ons beleidsplan:

Wat doet Stichting Rolantino’s? Wekelijkse repetities en het organiseren van jaarlijkse festivals en concerten.

Hoe werven wij geld? Een festival kan alleen maar doorgaan met de hulp van sponsoren. Tevens kan men de stichting ondersteunen door donateur te worden voor EUR 10,00 per jaar.

Hoe wordt het vermogen beheert? Alle bestuursleden zijn gezamenlijk verantwoordelijk.

Waaraan wordt dit besteed? Verzekeringen, huur, festiviteiten zoals het sinterklaasfeest, kerstconcert en carnavalsfeest, kleding leden en vrijwilligers.

Financieel: De stichting is afhankelijk van sponsorgelden indien zij festivals of iets dergelijks organiseren. De leden betalen per maand EUR 15,00 contributie. Hiervan worden alle lopende zaken betaald zoals huur/verzekeringen/onkosten repetities/kleding leden en vrijwilligers etc.  Onvoorziene kosten worden opgevangen vanuit de buffer die de stichting in afgelopen 20 jaar heeft opgebouwd.

Stichting Rolantino’s heeft een ANBI verklaring. Klik op deze link voor de ANBI gegevens.
Stichting Rolantino’s verstrekt geen beloningen aan bestuurders of vrijwilligers.
Fiscaalnummer: 8063.69.826

Het vervoer van de instrumenten i.v.m. optredens wordt gedaan met een eigen bus. De bus is inmiddels niet meer in gebruik.  Deze zal worden vervangen /of wij gaan een bus huren.